ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαϊκές Αγορές, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»
Σφοδρή επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση: «Δεν είναι όλα επικοινωνία - Χωρίς αγρότες, δεν υπάρχει χώρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απεργία διαρκείας ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα οι παραγωγοί και πωλητές των λαϊκών αγορών, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείο Ανάπτυξης για τις Λαϊκές Αγορές και το Υπαίθριο Εμπόριο.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στην πλατεία Κάνιγγος, ενώ και θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή. Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται και στη Θεσσαλονίκη, στις 9 το πρωί στην Καμάρα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.
Τα σωματεία παραγωγών και εμπόρων καλούν όλο τον κλάδο σε απεργία διαρκείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο σχέδιο νόμου, του οποίου διατάξεις και άρθρα εκτιμούν ότι «απειλούν με διάλυση 50.000 οικογένειες, εξυπηρετώντας στο έπακρο τα μεγάλα συμφέροντα».























































