ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αναρχία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Εξάρχεια, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιμένει στην ατζέντα Νόμου και Τάξης” η Νέα Δημοκρατία, η οποία εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τα επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων και δέσμευση για “αποκατάσταση του νόμου και της τάξης”
«Άλλη μια νύχτα έντασης, με μολότοφ, καταστροφές ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και αποκλεισμού της οδού Πατησίων, έζησε το κέντρο της πρωτεύουσας” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, θέτοντας προ των ευθυνών του τον αρμόδιο υπουργό.
“Ρωτάμε τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εάν επιμένει πως πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις.
Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες που ζουν στο κέντρο της πόλης – και όχι μόνο – αισθάνονται πως η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.
Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι ως Κυβέρνηση θα αποκαταστήσει το νόμο και την τάξη στην πατρίδα μας».
























































