Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στις 8 Σεπτεμβρίου η συνάντηση υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Αθήνα

Στις 8 Σεπτεμβρίου η συνάντηση υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, η συνάντηση των υπουργών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του Ευρωκοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Η συγκεκριμένη συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συνεύρεσης των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών υπουργών την 15η Ιουλίου στη Ρώμη, στην οποία είχαν προσκληθεί οι Έλληνες υπουργοί, Νίκος Παππάς και Νίκος Ξυδάκης.

Οι συμμετέχοντες φιλοδοξούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση κοινών θέσεων για μια Ευρώπη προοδευτική, με κοινωνικό πρόσωπο, εν όψει του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της Μπρατισλάβας και των μεγάλων προκλήσεων της Ε.Ε.

Οι θεματικές ενότητες που θα απασχολήσουν τις εργασίες της συνάντησης, αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση μετά το δημοψήφισμα εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου, τις πολιτικές για την αναβάθμιση της Ε.Ε., την εμβάθυνση της ενοποίησης, την καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, την προστασία της εργασίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων, τη δίκαιη ανάπτυξη, την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος, την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική της Ένωσης, καθώς και την ενεργή σύνδεση των πολιτών με τους θεσμούς της Ε.Ε.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος, στο Φαληρικό Δέλτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» – Η σχέση της Ελλάδας με την Ινδία είναι «μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση» 2.500 ετών

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Η ελληνική γλώσσα στην καρδιά της Ευρώπης: Πρώτος εορτασμός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της Ελεονώρας Μελέτη

Φαραντούρης για απόφαση Αρείου Πάγου για κόκκινα δάνεια: «Νίκησε το δίκαιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...