ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπίδα του Ευφράτη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ομέρ Τσελίκ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει στην Τουρκία ποια τρομοκρατική οργάνωση έχει ή δεν έχει δικαίωμα να πολεμά, ανέφερε ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για ζητήματα Ε.Ε. Ομέρ Τσελίκ, με αφορμή την κριτική που δέχεται η χώρα του για τις συγκρούσεις με Κούρδους πολιτοφύλακες στη Συρία.
«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας πει ποια τρομοκρατική οργάνωση να αντιπαλεύουμε και ποια να αγνοούμε», είπε ο κ. Τσελίκ.
Σύροι τζιχαντιστές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και της Αλ Κάιντα μαζί με τουρκικές δυνάμεις εισήλθαν βαθύτερα στο έδαφος της Συρίας τη Δευτέρα, κερδίζοντας ζωτικό χώρο από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), συμμαχία κουρδικών και αραβικών πολιτοφυλακών που αποτελεί σύμμαχο των ΗΠΑ στη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Οι ΗΠΑ άσκησαν νωρίτερα κριτική σε Τουρκία και Κούρδους, καλώντας όλες τις δυνάμεις στη Συρία να επικεντρωθούν στη μάχη ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία σχέση με τις τουρκικές δραστηριότητες στο έδαφος της Συρίας.























































