ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η ... σκιά του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «διαφανή αναξιοκρατία» στη νέα ΕΡΤ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η “Δράση” και συνεχίζει με ειρωνικό ύφος: “Πρόοδος! Στην παλιά ΕΡΤ είχαμε «αδιαφανή αναξιοκρατία»…”.
Το κόμμα αναφέρει ότι “μετά τον κ. Γεωργιάδη, το περασμένο Σάββατο στο Mega, που από την στάση του στη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δράσης Θ. Σκυλακάκη και τα όσα ρητώς είπε, προέκυπτε σαφώς ότι στις αποφάσεις του για τις διοικήσεις των νοσοκομείων χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο κομματικά κριτήρια, ήρθε ο κ. Καψής, χθες, να εισαγάγει έναν νέο όρο στην κυβερνητική πολιτική, τη διαφανή αναξιοκρατία”. Και συνεχίζει:
“Είπε συγκεκριμένα ότι «οι προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση δεν έγιναν αξιοκρατικά, αλλά με αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια και με διαφάνεια». Κοινώς βάζουμε ξανά τα δικά μας παιδιά, αλλά το κάνουμε με μόρια για να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Για τα άλλα παιδιά, τα 1,4 εκ. «ορφανά» του ιδιωτικού τομέα που έχουν καταδικαστεί στην ανεργία και την ανέχεια, η κυβέρνηση φροντίζει διαφορετικά.
Τους μοιράζει προεκλογικά πεντάμηνα «κοινωφελούς» εργασίας στο δημόσιο, με λεφτά των δημοσίων επενδύσεων. Όταν τελειώσουν βέβαια τα πεντάμηνα, δεν θα μείνει ούτε μια πραγματική θέση εργασίας. Θα μείνει μόνο μια πρώτη γεύση του τι σημαίνει να εξαρτώνται οι νέοι άνθρωποι οικονομικά από το κράτος και το κόμμα.
Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι σαφές ότι δεν ξέχασαν τίποτε, δεν μετάνιωσαν για τίποτε και δεν άλλαξαν σε τίποτε…”, καταλήγει.
























































