ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας (OIC), Συρία, Τζιχαντιστές, Υπουργείο Εξωτερικών,

















































Αυτά που σας κρύβουν: Η εφιαλτική «επόμενη μέρα» ενός πλήγματος στο Ιράν
Το Ιράν απειλεί με βύθιση το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
Το USS Abraham Lincoln εντός βεληνεκούς βολής από τις ιρανικές ακτές
Πολύνεκρη τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρές εργάτριες από την έκρηξη στη «Βιολάντα»
Επαναπατρίστηκε στο Ισραήλ η σορός του Ραν Γκβίλι, του τελευταίου ομήρου της 7ης Οκτωβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, συναντήθηκε την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ), κ. Ιγιάντ Αμέεν Μαντάνι.
Κατά τη συγκεκριμένη συνάντηση, συζητήθηκαν διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, όπως η συριακή κρίση, που επηρεάζουν τη σταθερότητα στην περιοχή της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.
Ο κ. Κοτζιάς παρουσίασε τις ελληνικές θέσεις στο Κυπριακό, τονίζοντας την ανάγκη για κατάργηση του καθεστώτος των εγγυήσεων και για απομάκρυνση των τουρκικών στρατευμάτων από το νησί.
Oι δύο συνομιλητές προέβησαν, τέλος, σε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επί ζητημάτων που άπτονται του αντικειμένου του ΟΙΣ και παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα.























































