ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκπτώσεις,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σήμερα Παρασκευή 2 Μαΐου ξεκινά η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος που θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 10 Μαΐου.
Ο σχετικός νόμος προβλέπει τα καταστήματα να παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 4 Μαΐου, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής λόγω του «3ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας».
Από τη πλευρά της, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος προκήρυξε 24ωρη απεργία στον κλάδο του εμπορίου για την Κυριακή 4 Μαΐου καταγγέλλοντας την κατάργηση της αργίας της Κυριακής. Διοργανώνει μάλιστα συγκέντρωση, στις 11:00 στο εμπορικό κέντρο the Mall, στον σταθμό Νερατζιώτισα.
Τω συνδικάτο καταγγέλλει πως χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι που αναγκάστηκαν να εργαστούν, δεν έχουν πληρωθεί ακόμα ή δεν έχουν λάβει τα ρεπό που τους οφείλονται από τους εργοδότες.























































