ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αντζελίνο Αλφάνο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Σκόπια, Τζιχαντιστές,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τους πέντε έφτασαν οι πολίτες της ΠΓΔΜ οι οποίοι απελάθηκαν από την πόλη της Γκόριτσα της βορειοανατολικής Ιταλίας, με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αντζελίνο Αλφάνο.
Οι απελαθέντες, σύμφωνα με αστυνομικές έρευνες, στήριζαν την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), με αναρτήσεις σε σελίδα του Facebook.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τρεις από τους πέντε απελαθέντες εργάζονταν ως οικοδόμοι σε μικρή εταιρεία που είχαν δημιουργήσει.
Οι συλληφθέντες, παράλληλα, όπως αναφέρει η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «La Stampa», φέρονται να είχαν κατηγορήσει επανειλημμένα τον ιμάμη της περιοχής της Γκόριτσα και την τοπική ισλαμική κοινότητα, επειδή θεωρούσαν ότι η στάση τους ήταν υπερβολικά μετριοπαθής.
Από την αρχή του 2016, το ιταλικό υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να απελάσει 55 αλλοδαπούς, λόγω στήριξης των ισλαμιστών εξτρεμιστών.























































