ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του μικρού Μπεν την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της σορού του.
Η Κρίστιν Νίνταμ μιλώντας στην Daily Mirror υπογραμμίζει τη σιγουριά της ότι ο εγγονός της είναι θαμμένος στην Κω.
“Εχω μία πολύ μεγάλη φοβία. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος” σημειώνει χαρακτηριστικά.
Στη συνέντευξή της η Νίνταμ ανέτρεξε πίσω στις πρώτες ώρες μετά την εξαφάνιση του εγγονού της, μεταφέροντας τη στιγμή που ενημέρωσε για το περιστατικό την κόρη της, μητέρα του Μπεν, με τρεμάμενη φωνή.
«Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 η Κριστίν Νίνταμ στην κόρη της Κέρι. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού.
Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωνε. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν.
Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα “βρείτε τον σας παρακαλώ” και λιποθύμησα».























































