ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 15χρονος στην Κω από οκτώ συμμαθητές του και μάλιστα το περιστατικό βιντεοσκόπησαν άλλοι μαθητές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη έξω από το 2ο Γυμνάσιο όταν το θύμα, μαθητής της Γ’ τάξης του Γυμνασίου, ζήτησε από συμμαθητή του μικρού αδελφού του 14 ετών, που φοιτά στο 1ο Γυμνάσιο, να σταματήσει να τον παρενοχλεί.
Το γεγονός εξόργισε τον 14χρονο και την επόμενη ημέρα προέτρεψε οκτώ συμμαθητές του να στήσουν καρτέρι στον 15χρονο, έξω από το σχολείο του, όπου του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.
Μετά το περιστατικό ο 14χρονος ηθικός αυτουργός της επίθεσης τιμωρήθηκε με τριήμερη αποβολή από τη διεύθυνση του σχολείου, ενώ οι γονείς των παιδιών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό κλήθηκαν από τον εισαγγελέα.
Οι γονείς του θύματος προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταθέτοντας μηνύσεις, ενώ παράλληλα ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.























































