ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απειλεί με μηνύσεις ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρώην υπουργού, ουδεμία σχέση δεν έχει με τον άτυχο φοιτητή, η δίκη του αυτές τις ημέρες στο Εφετείο Ιωαννίνων.
“Επανειλημμένα τόσον εγώ όσον και ο δικηγόρος μου, αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που μου αποδίδεται και για το οποίο δικάζομαι αυτές τις ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Ιωαννίνων, ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την «υπόθεση Γιακουμάκη». Πάρα ταύτα μερίδα του τύπου (ηλεκτρονικού και έντυπου) επιμένει να με χαρακτηρίζει ως κατηγορούμενο στην υπόθεση Γιακουμάκη.
Αν θα συνεχιστεί αυτή η δυσφημιστική για το πρόσωπό μου παραπλανητική ενημερωτική συμπεριφορά, λυπάμαι πολύ, αλλά θα αναγκαστώ να στραφώ κατά παντός υπευθύνου αστικά και ποινικά παρότι αυτό δεν είναι στις συνήθειές μου”.























































