ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Politico: Γιατί ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος κερδισμένος από τον πόλεμο στο Ιράν
DW: Η Κίνα σφυρηλατεί αντιαμερικανική συμμαχία
Εμπειρογνώμονας για το Ιράν προειδοποιεί: «Πρέπει να στοχοποιηθεί άμεσα ο νέος Ανώτατος Ηγέτης»
Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, ... αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εταιρείες κολοσσοί του Διαδικτύου όπως το Twitter, το Spotify και το eBay αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας την Παρασκευή στις ΗΠΑ έπειτα από κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε ένας πάροχος υπηρεσιών.
Για τουλάχιστον δύο ώρες, η πρόσβαση σε αυτούς τους ιστότοπους, όπως επίσης στους ιστότοπους πολλών μέσων μαζικής ενημέρωσης (CNN, New York Times, Boston Globe, Financial Times, The Guardian), αλλά και στο Reddit ή το Airbnb ήταν αδύνατη στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με ορισμένους ενημερωτικούς ιστοχώρους, από αυτήν την τεραστίου εύρους κυβερνοεπίθεση, που ενδεχομένως επηρέασε εκατομμύρια χρήστες, προβλήματα υπήρξαν και στη λειτουργία του δικτύου Netflix, του HBO και της υπηρεσίας πληρωμών μέσω Διαδικτύου Paypal.
Η επίθεση ξεκίνησε γύρω στις 14.10 ώρα Ελλάδας. Η λειτουργία αποκαταστάθηκε στις 16.20 ώρα Ελλάδας.
Στόχος των χάκερ ήταν η εταιρεία Dyn, η οποία ανακατανέμει τη ροή δεδομένων στο Διαδίκτυο μεταφράζοντας τις ονομασίες των ιστότοπων σε διευθύνσεις IP, γνωστοποιήθηκε σε ένα δελτίο Τύπου.
Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο TechCrunch, η επίθεση είχε ως επίκεντρο τις ΗΠΑ.
Οι χρήστες στην Ευρώπη και την Ασία δεν φαίνεται να «αντιμετώπισαν τα ίδια προβλήματα».























































