ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια της δικαστικής εξέλιξης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ έχει εξαρχής τοποθετηθεί υπέρ της διευθέτησης της τηλεοπτικής αγοράς, επ’ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος, της πολυφωνίας και με χτύπημα της διαπλοκής, ώστε να ωφεληθεί το δημόσιο ταμείο και η εξουσία να επιστρέψει από τις παρακάμαρες των μπετατζήδων και προμηθευτών στην εκλεγμένη ηγεσία.
Η κυβέρνηση όμως προσπάθησε ανεπιτυχώς να χειραγωγήσει την διαδικασία αδειοδότησης, περιορίζοντας ακατανόητα τις άδειες σε 4 και να δημιουργήσει το δικό της ελεγχόμενο φιλικό σύστημα.
Οι πρωτοφανείς επιθέσεις και απειλές κατά της Δικαιοσύνης από την κυβερνητική εκπρόσωπο, υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους ψευτοδεξιούς βοηθητικούς των ΑΝΕΛ, αποτελούν πρακτικές ολοκληρωτικού τύπου, κατάπτυστες εκδηλώσεις περιφρόνησης των θεσμών. Αποτελούν προαναγγελία τριτοκοσμικής εκτροπής, που μας αφορά όλους.
Στα δε ΜΜΕ που πανηγυρίζουν, θα θυμίσουμε τον αναγκαίο θεσμικό ρόλο τους και την υποτονική στάση τους όταν το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στους συνταξιούχους».
























































