ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Βενιζέλος, ΠΑΣΟΚ,


















































Ο Τόμας Μπάρακ στην Ουάσιγκτον - Τον αποκαλούν «ατζέντη της Τουρκίας» και «τζιχαντιστή λαθρέμπορο»
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Κυψέλη: Καθιζήσεις σε κτίρια από τα έργα της Γραμμής 4 – Παρέμβαση X. Δούκα
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άρχισαν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος του, Ευάγγελος Βενιζέλος, κληθείς να σχολιάσει τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην ψηφοφορία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη, το μέλος του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου του κόμματος, Άγγελος Δημητρόπουλος, με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Facebook ζήτησε τη διαγραφή Βενιζέλου.
Συμφώνα με πληροφορίες, το εν λόγω στέλεχος είχε αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ ,ακολουθώντας τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΚΙΔΗΣΟ. Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, αναλαμβάνοντας στον Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ την ευθύνη για την ομάδα εθελοντών διαδικτύου.
























































