ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Μνημόνιο,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ - 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη
Ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ανένδοτο σε παράσιτα, αιμοπότες και ακρίδες: «Δεσμεύομαι ότι αυτοί που τσαλαπάτησαν το κράτος δικαίου και τη
Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός
Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων
Νέος πόλεμος με το Ιράν προ των πυλών; Λεπτομέρειες έρχονται στο φως από τις κλειστές συνομιλίες στο Κατάρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» ήταν η κρίση του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, από τη Λαμία όπου πραγματοποιεί επίσκεψη και συναντήσεις με τοπικούς φορείς.
“Γενικότερα οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και ο συγκεκριμένος δε θα δώσουν καμία λύση σε κανένα πρόβλημα, πέρα από μια επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, προσπαθώντας να βελτιώσει το προφίλ της, το οποίο έχει πληγεί βάναυσα εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών της και των μέτρων που παίρνει για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις λαϊκές οικογένειες. Και βεβαίως αυτό το κυβερνητικό σχήμα, έτσι όπως το είδαμε, θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση υλοποίησης του 3ου μνημονίου και όλων των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων. Νέα μέτρα έρχονται χωρίς να σημαίνει ότι θα αποφύγουμε και το 4ο μνημόνιο”, δήλωσε ο κ. Κουτσούμπας.
























































