ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Μαυροβούνιο, Μίλο Τζουκάνοβιτς, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία,


















































Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία, διά μέσου του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της σε σχέδιο δολοφονίας του πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς, με αιχμή την αντιπαράθεση για την ένταξη της βαλκανικής χώρας στο NATO.
Μαυροβούνιος ειδικός εισαγγελέας είχε δηλώσει την Κυριακή ότι ομάδα «Ρώσων εθνικιστών» είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του επικεφαλής της μαυροβουνιακής κυβέρνησης, ώστε να διευκολύνει την άνοδο στην εξουσία κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Η μικρή πρώην γιουγκοσλαβική δημοκρατία συνταράσσεται από εσωτερικές έριδες από τις τελευταίες εκλογές της 19ης Οκτωβρίου, όταν οι Αρχές συνέλαβαν 20 Σέρβους πολίτες στα σύνορα με τη Σερβία, τους οποίους και κατηγόρησαν ότι σχεδίαζαν ένοπλες επιθέσεις σε κρατικούς θεσμούς του Μαυροβουνίου.
Η αντιπολίτευση, ένα μέρος της οποίας είναι φιλοσερβικό και φιλορωσικό, χωρίς ωστόσο να λείπουν και κόμματα με φιλοδυτική – φιλοευρωπαϊκή πλατφόρμα, κατηγορεί τον κ. Τζουκάνοβιτς ότι χρησιμοποιεί τις μυστικές υπηρεσίες για να διατηρηθεί στην εξουσία, όπου βρίσκεται, είτε ως πρόεδρος είτε ως πρωθυπουργός, εδώ και 25 χρόνια.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρηματοδοτεί την αντιπολίτευση προκειμένου να εκτροχιάσει την πορεία της χώρας προς το NATO.























































