ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Απεργία πείνας από Κυπρίους φοιτητές έξω από τουρκικό προξενείο

Θεσσαλονίκη: Απεργία πείνας από Κυπρίους φοιτητές έξω από τουρκικό προξενείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τριήμερη απεργία πείνας ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου φοιτητές, μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών απέναντι από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης.

Οι φοιτητές προχώρησαν σε απεργία πείνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας και καταδίκης του ψευδοκράτους, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 χρόνων από την ανακήρυξη του, στις 15 Νοεμβρίου 1983, εννιά χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Οι απεργοί φοιτητές έχουν στήσει αντίσκηνο απέναντι από το τουρκικό προξενείο, πανό και πλακάτ, και μοιράζουν προκηρύξεις στους διερχόμενους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Σε πανικό ο καταρρέων Μητσοτάκης σχεδιάζει πρόωρες εκλογές – Η απάντηση Τσίπρα από τη Λευκωσία: ΔΕΝ θα προλάβεις! «Το μομέντουμ έχει ήδη δημιουργηθεί»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι λαϊκισμός η λαϊκότητα» – Μας λένε «λαϊκιστές» αυτοί που «αυξάνουν τους μετακλητούς κατά 50% και τους μισθούς τους κατά 70%»

Τσίπρας από Λευκωσία: Στις εκλογές πάμε για να νικήσουμε, όχι για καταγραφή δυνάμεων – Θα είναι ντέρμπι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr