ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντιμέτωποι με ένα τεράστιο φίδι μήκους έξι μέτρων βρέθηκαν οι εργαζόμενοι σε εστιατόριο στο Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι προς έκπληξή τους διαπίστωσαν πως το ερπετό είχε βρει καταφύγιο στην ψευδοροφή του καταστήματος.
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος χρησιμοποιώντας ένα μεταλλικό άγκιστρο προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το γιγάντιο φίδι.
Αρχικά χρησιμοποίησαν το αιχμηρό αντικείμενο για να ανοίξουν μια μεγάλη τρύπα στο ταβάνι προκειμένου να βγει το ερπετό και στη συνέχεια με τα χέρια τους κατάφεραν να το τοποθετήσουν στο έδαφος.
Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες, ακούμε έναν άνδρα να λέει: «Κοιτάξτε πόσο μεγάλο είναι» ενώ ένας δεύτερος προσθέτει: «Πόσο αηδιαστικό».























































