ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόπειρα Αυτοκτονίας, Κρήτη,


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα και σε «Ψηφιακή Αποικία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις νέες αυτοκτονίες απετράπησαν τον προηγούμενο μήνα στην Κρήτη, κάτι που οφείλεται στα γρήγορα αντανακλαστικά κοινωνικών λειτουργών που στελεχώνουν κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων.
Αυτό αποκαλύπτουν στην ΚΡΗΤΗ TV, επιστήμονες από το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης, οι οποίοι στηρίζουν τους κοινωνικούς λειτουργούς, που καλούνται να διαχειριστούν δύσκολες και πολύπλοκες καταστάσεις.
Κοινωνικοί λειτουργοί αντιλήφθηκαν άμεσα τον ορατό κίνδυνο και ήρθαν σε επαφή με υπηρεσίες ψυχικής υγείας και έτσι απετράπησαν τρία περιστατικά αυτοκτονιών σε Λασίθι, Ηράκλειο και Χανιά.
Πρόκειται μάλιστα για άτομα που εξασφαλίζουν τρόφιμα από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Έργο ζωής των κοινωνικών υπηρεσιών παρά τη δραματική υποστελέχωση τους.
Από την πλευρά του το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης παρέχει ένα ασφαλές πλαίσιο υποστήριξης σε προβλήματα που συναντά ο κάθε επαγγελματίας.
Στη διάρκεια ημερίδας, αναδείχθηκαν τα όποια προβλήματα ενώ έγινε ανταλλαγή εμπειριών στον χώρο εργασίας.
ΠΗΓΗ: neakriti.gr























































