ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάμος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ),


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα είδαν όλα στην κυριολεξία γαμπρός και νύφη όταν δύο απρόσκλητοι επισκέπτες μπήκαν στην Εκκλησία την ώρα του μυστηρίου για να εκτονώσουν τις… ορμές τους.
Ο Γουίλσον Μπενάλι, 56 ετών, και η Σάντα Κρούσερ, 60 ετών, έφτασαν μεθυσμένοι στο ναό την ώρα που τελούνταν ένας γάμος, στο Σαλτ Λέικ της Γιούτα.
Λίγο πριν ακουστούν οι όρκοι του ζευγαριού, το μεθυσμένο ζευγάρι άρχισε να κάνει έρωτα, στο γρασίδι, στον κήπο της εκκλησίας, μπροστά στα μάτια όλων, καλεσμένων, ζευγαριού και φυσικά του ιερέα.
Οι δύο μεθυσμένοι εραστές συνελήφθησαν από αστυνομικούς, δίχως να διευκρινίζεται εάν είχαν προηγουμένως… ολοκληρώσει!























































