ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας και μερίδας του τύπου κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του νυν υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Κύρτσου, κατά του Αντώνη Σαμαρά.
“Ο εκλεκτός της ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως «όμηρο της διαπλοκής» που «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό»” σημειώνεται στην ανακοίνωση και υπογραμμίζει ότι αν η ΝΔ δεν απαντήσει θα θεωρήσει ότι αποδέχεται τα λεγόμενα Κύρτσου.
Όλη η ανακοίνωση:
«Οι αναφορές του κ. Κύρτσου, υποψηφίου ευρωβουλευτή της ΝΔ, ενάντια στην κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά τις οποίες ανέδειξε ο ΣΥΡΙΖΑ με χτεσινές του ανακοινώσεις δεν αποτέλεσαν είδηση άξιας δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος.
Για την πλειονότητα των συστημικών ΜΜΕ, συνιστά είδηση το αν «έβηξε» το τάδε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό πάνελ, αλλά όχι το να κατηγορεί ο εκλεκτός της ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο τον πρωθυπουργό ως «όμηρο της διαπλοκής» που «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό». Περιμένουμε την απάντηση της ΝΔ στις κατηγορίες του κ. Κύρτσου, ειδάλλως θα θεωρήσουμε ότι υιοθετούνται τα λεγόμενα του κ. Κύρτσου από το κυβερνητικό κόμμα».
























































