ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, Πιέρ Μοσκοβισί,

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Βρετανική μελέτη: Πώς μπορούν να μειωθούν στο μισό οι λογαριασμοί θέρμανσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Επίτροπος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Φορολογία και τελωνεία Πιέρ Μοσκοβισί, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 28 Νοεμβρίου και θα συμμετάσχει στις εργασίες του 27ου ετήσιου συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας», με τίτλο «H Ελλάδα και το διεθνές μεταβαλλόμενο περιβάλλον: Μια ματιά στο μέλλον».
Το συνέδριο το διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Νοεμβρίου 2016 σε ξενοδοχείο της Αθήνας.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο Επίτροπος θα είναι κεντρικός ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνει προς τιμήν του το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.























































