ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΠΑΣΟΚ: O Πλεύρης γνώριζε από το 2012 τους γιατρούς του Κολωνακίου - Τι απαντά ο υπουργός
Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον θάνατο δύο εργαζόμενων σε ορυχείο στη νοτιοδυτική Πολωνία, προκάλεσε σεισμός 4,4 Ρίχτερ.
Τουλάχιστον έξι συνάδελφοί τους εξακολουθούν να αγνοούνται.
Το ορυχείο ασημιού και χαλκού βρίσκεται στην πόλη Παλκοβίτσε.
Ο σεισμός που κατέγραψε το Αμερικανικό Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (USGS) ήταν 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 21:09 τοπική ώρα (22:00 ώρα Ελλάδας), το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν επιφανειακός, σε βάθος 10 χλμ μόνο, το οποίο μεγέθυνε την επίδρασή του στο ορυχείο, που ανήκε στην κρατική εταιρεία παραγωγής χαλκού KGHM.
«Υπήρχαν 16 άτομα στη ζώνη επικινδυνότητας. Μερικοί από αυτούς βγήκαν μόνοι τους», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Από τους εννέα εργάτες που μεταφέρθηκαν εκτός του χώρου μετά τον σεισμό, ο ένας δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του.
Οι διασώστες βρήκαν επίσης τη σορό ενός μεταλλωρύχου που πέθανε μέσα στο ορυχείο, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης.
Τρεις μεταλλωρύχοι που τραυματίστηκαν πιο βαριά νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση και βρίσκονται εκτός κινδύνου.























































