ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Μπιλ Γκέιτς για Τεχνητή Νοημοσύνη: «Το πιο επικίνδυνο εργαλείο που έχει εφευρεθεί ποτέ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας 47χρονος άστεγος στον Βόλο αποπειράθηκε να διαρρήξει αυτοκίνητο και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία, για να οδηγηθεί στη φυλακή και έτσι να εξασφαλίσει στέγη και τροφή.
Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Τρίτης, όταν ο 47χρονος, έσπασε με ένα κατσαβίδι τζάμι αυτοκινήτου στη Νέα Ιωνία Βόλου.
Δεν έκλεψε τίποτα και περίπου στι 03:00 τα ξημερώματα εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και ανέφερε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί.
Οι αστυνομικοί, αφού διαπίστωσαν με αυτοψία ότι ο 47χρονος, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, τους έλεγε την αλήθεια, έμειναν κυριολεκτικά εμβρόντητοι όταν άρχισε να τους εκλιπαρεί να τον οδηγήσουν στη φυλακή για να γλυτώσει από την πείνα και το κρύο.
Όπως έγινε γνωστό, ο 47χρονος που είναι άστεγος και άνεργος, μετακινείται πολύ συχνά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπου διαμένει κατά διαστήματα, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για μικροκλοπές.
Ο άστεγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και διότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά και δεν έλειψε τίποτα μέσα από το όχημα.























































