ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ρεπουμπλικανοί προειδοποιούν ανοιχτά για καθαίρεση Τραμπ λόγω Γροιλανδίας
Ψυχρολουσία για τον Χάουαρντ Λούτνικ στο Νταβός: Αποδοκιμασίες και μαζικές αποχωρήσεις σε δείπνο υψηλών προσκεκλημένων
Συρία: Υψώθηκε η σημαία του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη Ράκα
Αίνιγμα το «μυστικό ηχητικό όπλο» που υποστήριξε ο Τραμπ ότι έχουν οι ΗΠΑ
Η Τουρκία παρατάσσει τανκς και αυτοκινούμενα πυροβόλα στα σύνορα με την Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως υπέρμαχος του «όχι» στο κρίσιμο δημοψήφισμα για τη συνταγματική μεταρρύθμιση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Ιταλία, ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον Ματέο Ρέντσι.
Σε νέο του μήνυμα, ο αρχηγός της Φόρτσα Ιτάλια κάλεσε τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος και πρωθυπουργό της χώρας να εγκαταλείψει την πολιτική αν επικρατήσει το «όχι».
Όπως είπε ο Μπερλουσκόνι, «ο Ρέντσι πραγματικά θα δεχθεί να παραμείνει πρωθυπουργός έπειτα από όσα έχει πει επανειλημμένως;».
Στη συνέχεια, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε: «Εγώ δεν είμαι σαν αυτούς που επιπλέουν, σαν εκείνους που παραμένουν στο βάλτο. Αν χάσω πάω σπίτι μου. Φεύγω από την πολιτική και δε θα με ξαναδεί κανείς».
Υπενθυμίζεται πως ο Ρέντσι ατυχώς συνέδεσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος με την πολιτική πορεία, αν και στη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας αντιλήφθηκε το λάθος του και το διόρθωσε.
Εντούτοις, και πάλι λίγο πριν την λήξη της καμπάνιας ο πρωθυπουργός επανήλθε στο ζήτημα υποστηρίζοντας ότι θα παραιτηθεί αν δεν νικήσει το «ναι».






















































