ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται τριήμερη κακοκαιρία με χαλάζι και καταιγίδες σε πολλές περιοχές
Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα επιτεθούν εκ νέου στο Ιράν - «Μας περνούν για κορόιδα»
Αίγιο: Συνελήφθη ο 65χρονος Ιταλός για τους φόνους της συντρόφου του και του γιου της
Ερντογάν: «Η ασφάλεια της Τουρκίας δεν ξεκινά από το Χατάι, αλλά από το Χαλέπι, τη Δαμασκό και τη Βηρυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να κάνουμε τα πάντα, ακόμη και να περικόψουμε εκ νέου συντάξεις προκειμένου να εξοπλιστούν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για να μπορούν να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα της Τουρκίας, προτείνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
“Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν”, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Λεβέντης και τόνισε πως ο ίδιος θα έκανε παραγγελία μαχητικών αεροσκαφών.
Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, θα έκοβε και άλλα 200 ευρώ απ΄όλες τις συντάξεις για να εξοπλίσει τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Δήλωσε μάλιστα ότι «για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου και η Τουρκιά απειλεί εκ του ασφαλούς.
«Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον Πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.
























































