ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Μανουέλ Βαλς,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτηση του από την πρωθυπουργία της Γαλλίας ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Μανουέλ Βαλς προκειμένου να διεκδικήσει τον Ιανουάριο το χρίσμα του Σοσιαλιστικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές της Ανοιξης.
“Ναι θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας” είπε ο Βαλς μιλώντας σε υποστηρικτές του στην εκλογική περιφέρειά του το Εβρί κοντά στο Παρίσι.
Η απόφαση για την διεκδίκηση του χρίσματος έρχεται 4 μέρες μετά το διάγγελμα του Φρανσουά Ολάντ με το οποίο ανακοίνωσε την απόφασή του να μην διεκδικήσει εκ νέου το χρίσμα του κόμματός του.
Οι δημοσκοπήσεις έως τώρα δείχνουν ότι το σοσιαλιστικό κόμμα δεν έχει καμία ελπίδα να περάσει στον Β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, προβλέποντας ότι “μονομάχοι” θα είναι ο Φρανσουά Φιγιον των δεξιών “Ρεπουμπλικάνων” και η Μαρίν Λεπέν του ακροδεξιού “Εθνικού Μετώπου”.























































