ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη Δευτέρα 700 ισλαμιστές στασιαστές από τις κωμοπόλεις Αλ Τιμπέχ, Αλ Κέσουα, Αλ Μεκλαϊμπέ της δυτικής Γούτα (στα προάστια της Δαμασκού) έλαβαν επισήμως αμνηστία από τη συριακή κυβέρνηση αφού πρώτα παραδόθηκαν.
Οι πρώην τζιχαντιστές αφού παρέδωσαν τον οπλισμό και τα πυρομαχικά τους στην κυβέρνηση, υπέγραψαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στα οποία υπόσχονται να μην ξανασηκώσουν όπλα κατά της κυβέρνησης ούτε να διαπράξουν άλλες παρόμοιες πράξεις.
Σύμφωνα με την αμνηστία που έχει υποσχεθεί ο Πρόεδρος της Συρίας, όλα τα μέλη των ενόπλων συμμοριών που παραδίδονται εθελοντικά αποκτούν ξανά όλα τους τα πολιτικά δικαιώματα και μπορούν να επιστρέψουν στην κανονική ζωή τους.
Τις τελευταίες ημέρες αρκετές χιλιάδες ένοπλοι ισλαμιστές στη δυτική Γούτα δέχθηκαν τους όρους της κυβέρνησης και την αμνηστία.
Όσοι αρνήθηκαν να παραδοθούν μεταφέρθηκαν από τη Δαμασκό, σύμφωνα με συνθήκες, στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας που ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).


























































