ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιοχές τη Δευτέρα 6/7
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον άγριο ξυλοδαρμό εργαζόμενης φοιτήτριας από τον εργοδότη της καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το σωματείο επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων του Νομού Ιωαννίνων.
Το σωματείο επισιτισμού και τουριστικών επαγγελμάτων νομού Ιωαννίνων αναφέρει ότι ο ξυλοδαρμός είχε ως αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο ξημερώματα Κυριακής.
«Η συναδέλφισσά μας είναι φοιτήτρια στην πόλη μας και είναι μία από τους πάρα πολλούς φοιτητές- σπουδαστές που αναγκάζονται να δουλέψουν για να σπουδάσουν, να εξασφαλίσουν ένα χαρτζιλίκι για ελαφρύνουν την οικογένειά τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Αυτή η ακραία συμπεριφορά του συγκεκριμένου εργοδότη , είναι η συνέχεια της συνήθους συμπεριφοράς ” δεν πληρώνω”, “δεν ασφαλίζω” , “θα έρχεσαι όποτε σε χρειαστώ” , σεξουαλικές παρενοχλήσεις και άλλα πολλά που συμβαίνουν κατά κόρον στο κλάδο. Αυτά είναι που ανοίγουν την όρεξη στον εκάστοτε εργοδότη να φέρεται στους εργαζόμενούς του σαν να είναι ιδιοκτησία του», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.























































