ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Γενική απεργία για αύριο Πέμπτη έχουν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη διαμαρτυρίας «στις συνεχιζόμενες πολιτικές λιτότητας, φτώχειας και εξαθλίωσης και τη διαρκή υποβάθμιση των εργασιακών δικαιωμάτων».
Στην απεργία έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν οι περισσότεροι κλάδοι του Δημοσίου, οι εφοριακοί, οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι ναυτικοί κλπ.
Τα συνδικάτα να καλούν όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 στο Πεδίον του Άρεως. Μισή ώρα νωρίτερα, στις 10:30 το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια.
Στην Αθήνα, τα μέσα σταθερής τροχιάς μετρό, ηλεκτρικός και τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 4 το απόγευμα ως τη λήξη της βάρδιας. Θα εκτελούν δηλαδή κανονικά τα δρομολόγιά τους 10:00-16:00.
Λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνουν στα αμαξοστάσια από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και θα αποσυρθούν στις 9 το βράδυ. Στο διάστημα 09:00-21:00 θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγιά τους.























































