ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΝΤΡΟΠΗ! Ο Πλεύρης παραδίδει Πόντιο αγωνιστή στους Τούρκους
Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίκος Δένδιας: «Η ψευδαίσθηση μιας "διαρκούς ειρήνης" κατέρρευσε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 900.000 Ρώσοι τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου, όπως έκανε γνωστό η Ενωση tour operators της Ρωσίας (ATOR).
Ανάλογη πρόβλεψη είχε γίνει παλιότερα και από τον προϊστάμενο του ΕΟΤ Μόσχας, Πολύκαρπο Ευσταθίου, ο οποίος με αφορμή την ανακοίνωση της ATOR δήλωσε ότι πολύ σημαντική για την ανάκαμψη των Ρώσων επισκεπτών προς την Ελλάδα είναι η ύπαρξη απευθείας αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ των δύο σημαντικότερων πόλεων της Ρωσίας. της Μόσχας και της Αγ.Πετρούπολης, με ελληνικούς προορισμούς.
Πηγές του Υπουργείου Τουρισμού αναφέρουν ότι το 2017 αναμένεται περαιτέρω άνοδο των Ρώσων επισκεπτών, καθώς νέες απευθείας πτήσεις έχουν προγραμματιστεί μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, νέες πτήσεις έχουν δρομολογηθεί μεταξύ της Σαμάρα και του Αικατερίνμπουργκ με την Κρήτη, ενώ το hightlight της επόμενης χρονιάς αναμένεται να είναι η απευθείας σύνδεση Μόσχας και Αγ.Πετρούπολης με την Καβάλα, η οποία θα εκτοξεύσει τον τουρισμό σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.























































