ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διέδωσαν στους μετανάστες στη Λέσβο ότι θα ανοίξουν τα σύνορα

Διέδωσαν στους μετανάστες στη Λέσβο ότι θα ανοίξουν τα σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες δυο μέρες μεταξύ των προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο, με αφορμή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία αναφέρονταν πως μέχρι τέλος του χρόνου θα ανοίξουν τα σύνορα.

Οπότε και όλοι οι εγκλωβισμένοι στο νησί θα αφεθούν ελεύθεροι για να αναχωρήσουν προς το εσωτερικό της Ελλάδας και στη συνέχεια προς την άλλη Ευρώπη.

Προχθές Τετάρτη, το βράδυ, η αρχική ανάρτηση προκάλεσε έξαλλους πανηγυρισμούς στον καταυλισμό της Μόριας και εκατοντάδες άτομα εγκατέλειψαν τις σκηνές τους και «γιόρταζαν» τη φήμη -όπως αποδείχθηκε- της αναχώρησής τους!

Η Αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά τους πανηγυρισμούς που σταμάτησαν περίπου μια ώρα αργότερα, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια.

Χθες Πέμπτη, το απόγευμα, συνελήφθη μέσα στον καταυλισμό στη Μόρια, από αστυνομικούς, ένας 33χρονος Έλληνας που μοίραζε στους διαμένοντες εκεί, προκηρύξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: Νεκρή 36χρονη έγκυος αμέσως μετά τη γέννα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr