ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας με καταιγίδες, αφρικανική σκόνη και λασποβροχές
Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας
Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία - Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο
Bloomberg: Νομοσχέδιο με υπερεξουσίες στον Ερντογάν για χάραξη ΑΟΖ 200 ναυτικά μίλια σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αναχρονιστικό» χαρακτήρισε το σύστημα των εγγυήσεων ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ σε τηλεφωνική του συνομιλία με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη, συμπληρώνοντας ότι «η Μόσχα θεωρεί ότι στη μεταβατική περίοδο η πιο αποτελεσματική εγγύηση θα μπορούσε να προέρχεται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ».
Ειδικότερα, ο Ρώσος ΥΠΕΞ είπε στον κ. Αναστασιάδη ότι «η Μόσχα πιστεύει πως ένα μοντέρνο, ανεξάρτητο κράτος δεν έχει ανάγκη από έξωθεν εγγυητές».
Σημερινό ανακοινωθέν του ΥΠΕΞ της Ρωσίας αναφέρει ότι η Μόσχα διαβεβαίωσε για τη συνεχή της υποστήριξη στις συνομιλίες με στόχο την εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης προς το συμφέρον και των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο.
Υπογραμμίζεται επίσης, ότι η Ρωσία «θα στηρίξει τη λύση την οποία οι ίδιοι οι Κύπριοι θα επιλέξουν».























































