ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χάος επικράτησε την Κυριακή ανήμερα Πρωτοχρονιάς 2017, όταν περίπου 1.100 μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική, προσπάθησαν να εισβάλουν από το Μαρόκο στην πόλη Θέουτα στη βόρεια ακτή της Αφρικής, ακριβώς απέναντι από το Γιβραλτάρ. Ως ισπανικό έδαφος, η Θέουτα συμβολίζει στους πρόσφυγες το “εισιτήριο” για μια καλύτερη ζωή.
Οι μετανάστες κατέστρεψαν συνοριακό συρματόπλεγμα, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς, επέστρεψαν πίσω, σύμφωνα με την κυβέρνηση της Ισπανίας.
Δεκάδες μετανάστες σκαρφάλωσαν στο εξάμετρο αγκαθωτό σύρμα πριν τους απωθήσουν γερανοί, όπως μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, Faro TV.
Μόνο για δύο από τους μετανάστες δόθηκε έγκριση για να εισέλθουν στη Θέουτα, προκειμένου να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι οδηγήθηκαν στο Μαρόκο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση της ισπανικής κυβέρνησης.
Πρόκειται για την πολλοστή απόπειρα εισβολής στη Θέουτα όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο.






















































