ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέφθασαν σήμερα το πρωί οι 32 μετανάστες που διεσώθησαν από το πολύνεκρο ναυάγιο που έγινε πρόσφατα στη Σάμο, καθώς και οι σοροί των 22 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.
Πρόκειται για 7 υπηκόους Συρίας, 24 Σομαλούς και μια γυναίκα από την Ερυθραία, για τους οποίους ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας έδωσε εντολή να χορηγηθεί άσυλο.
Συγκεκριμένα, θα τους δοθεί εξάμηνη αναστολή απέλασης, με προοπτική ανανέωσης, για ανθρωπιστικούς λόγους.
Για την υπόθεση της Σάμου έχουν συλληφθεί δύο Σύροι στην εθνικότητα οι οποίοι φέρονται ως οι διακινητές. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό πως αναποδογύρισε το σκάφος ωστόσο πηγές από το λιμενικό σώμα κάνουν λόγο για εισροή υδάτων. Επτά άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι.























































