ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Public Issue,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το δεύτερο μέρος της έρευνας πολιτικής συγκυρίας δημοσιεύει σήμερα η Public Issue στην Εφημερίδα των Συντακτών, καταγράφοντας τα αρνητικά συναισθήματα της πλειοψηφίας των πολιτών σε σχέση με τη ζωή τους, την οικονομική τους κατάσταση, αλλά και το μέλλον τους.
Συγκεκριμένα, 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την ζωή που ζουν σήμερα, το 71% δηλώνει ανασφάλεια για το μέλλον και μόνο το 26% νιώθει ασφαλές.
Σχετικά με την προσωπική οικονομική κατάστασή τους, σε ποσοστό 73% οι ερωτώμενοι απαντούν ότι έχει χειροτερέψει, το 24% δηλώνει ότι παραμένει η ίδια, ενώ μόλις το 3% δηλώνει ότι έχει καλυτερέψει.
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της ανεργίας στους επόμενους 12 μήνες, το 49% πιστεύουν ότι θα αυξηθεί, το 28% ότι θα μείνει η ίδια και το 23% ότι θα μειωθεί.























































