ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ηνωμένο Βασίλειο, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νέα Δημοκρατία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε την Πέμπτη, με τον Υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδιο για ευρωπαϊκές υποθέσεις, Σερ Άλαν Ντάνκαν.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κουμουτσάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με Υπουργό Επικρατείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αρμόδιο για ευρωπαϊκές υποθέσεις Sir Alan Duncan, ο οποίος έχει αναλάβει να παρακολουθεί από κοντά και να συμμετέχει ενεργά στις προσπάθειες για την εξεύρεση λύσης του Κυπριακού. Συζητήσαμε τις τελευταίες εξελίξεις και με ενημέρωσε για τα συμπεράσματα και τις εντυπώσεις του από τη μόλις χθες επίσκεψή του στην Άγκυρα.
Η Τουρκία είναι παίκτης – κλειδί στο να υπάρξει επιτυχία ή αποτυχία στη νέα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο Κυπριακό. Εξέφρασα για μια ακόμα φορά τις γνωστές, δημόσια διατυπωμένες, θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Κυπριακό.
Ο Πρόεδρος του Κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα τις υπογραμμίσει, άλλωστε, στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό τη Δευτέρα. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε την πληροφόρηση που θα υπάρξει από πλευράς Κυβέρνησης».
























































