ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μέγαρο Μαξίμου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εργάζεται εντατικά και θα εργάζεται ως τις τελευταίες ώρες πριν τη διάσκεψη της Γενεύης για το Κυπριακό Ζήτημα ώστε να υπάρξει θετική εξέλιξη, αναφέρουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου.
Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές τονίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί θετικά και να εκπροσωπηθεί στο υψηλότερο επίπεδο στη Γενεύη, σε περίπτωση που το ίδιο αποφασίσει και η τουρκική πλευρά.
Με το παραπάνω το Μέγαρο Μαξίμου ουσιαστικά “απαντά” στην είδηση που μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, σύμφωνα με την οποία ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν δεν προτίθεται να έρθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στέλνοντας αν’ αυτού τον πρωθυπουργό του Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε μία προσπάθεια να «παγιδεύσει» τον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς ο κ. Γιλντιρίμ είναι ομόλογός του.
Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό ο Τούρκος Πρόεδρος εκτιμάται ότι θέλει να αποφύγει τις πιέσεις της διεθνούς κοινότητας, επί της ουσίας ναρκοθετώντας όλες τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού, την ώρα που σοβούν στο εσωτερικό της χώρας του τεράστια προβλήματα, μετά και τα αλλεπάλληλα τρομοκρατικά χτυπήματα.
























































