ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Siemens, Διαπλοκή, Διαφθορά, Σκάνδαλο Novartis, Σταύρος Κοντονής, Υπουργείο Δικαιοσύνης, Φάρμακα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Το σκάνδαλο της Novartis δεν αποκλείεται να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Siemens, εάν τεκμηριωθεί ότι έχουμε κραυγαλέα υπερκοστολόγηση που εκτείνεται χρονικά σε πολύ μεγάλο διάστημα”, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”, ο Στ.Κοντονής υπογράμμισε ότι από την περίοδο που ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης, η εικόνα που έχει σχηματίσει είναι πως ο ιδιωτικός τομέας πλήρωνε για μηχανήματα και φάρμακα πολύ χαμηλότερη τιμή από το Δημόσιο «και αυτό από μόνο του είναι ένα σκάνδαλο».
«Στείλαμε τις πληροφορίες στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και αυτή τις προώθησε στην εισαγγελέα Διαφθοράς. Έχει ξεκινήσει μία διαδικασία που δεν είναι για να περνάει η ώρα, η κατάληξη θα είναι ένα πόρισμα στο οποίο ενδεχομένως θα καταλογίζονται ευθύνες», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.
Ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι «θα αξιοποιηθεί το παραμικρό στοιχείο, θα δώσουν λόγο όσοι και εάν έχουν ευθύνες».
























































