ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σήκωσε το γάντι ο Τραμπ: Υπηρέτρια της Χίλαρι η Μέριλ Στριπ

Σήκωσε το γάντι ο Τραμπ: Υπηρέτρια της Χίλαρι η Μέριλ Στριπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άμεση ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ στις δηλώσεις που έκανε εναντίον του η Μέριλ Στριπ κατά την απονομή των κινηματογραφικών βραβείων “Χρυσές Σφαίρες”.

Ο νέος, από τις 20 Ιανουαρίου, πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Αμερικανίδα ηθοποιό “υπερεκτιμημένη” και “υπηρέτρια της Χίλαρι”.

«Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πλέον υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει, ωστόσο μου επιτέθηκε στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών. Πρόκειται για αιώνια υπηρέτρια της Χίλαρι που έχασε πανηγυρικά», ανέφερε μέσω Twitter ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν κορόιδεψε δημοσιογράφο ο οποίος είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Η Μέριλ Στριπ, κατά την ομιλία της, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Τραμπ, ωστόσο έκανε λόγο για φαινόμενα ασέβειας και βίας, ενώ κάλεσε σε προστασία των δημοσιογράφων.

Πρόκειται για τον Σερζ Κοβαλέφσκι των New York Times, του οποίου τις κινήσεις είχε μιμηθεί ο Τραμπ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του συγκέντρωσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν – Το Ισραήλ αντιδρά

Σε τροχιά σύγκρουσης Ρούμπιο και Τραμπ: «Τρελοί ισλαμιστές» η νέα ηγεσία του Ιράν

ΗΠΑ: Οργή στο Κογκρέσο για τις εξοπλιστικές «δουλίτσες» Τραμπ με Ερντογάν

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr