ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν δεσμεύεται για μη συμμετοχή σε περιφερειακό πόλεμο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ε.Ε. έχει εγγυηθεί συνολικά, περίπου 1 δισ. ευρώ στην Ελλάδα, για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, καθιστώντας την Ελλάδα τον μεγαλύτερο ωφελημένο από τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις σε αυτόν τον τομέα», δήλωσε η εκπρόσωπος της Επιτροπής για θέματα μετανάστευσης, Νατάσα Μπερτό.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Επιτροπής ανέφερε, ότι από τις αρχές του 2015 έχουν εγκριθεί και λαμβάνονται σταδιακά για την Ελλάδα, 352 εκατ. ευρώ έκτακτη βοήθεια.
Η Ν. Μπερτό εξήγησε ότι από το ποσό των 352 εκατ. ευρώ, περίπου το μισό (178 εκατ. ευρώ) πήγαν στις ελληνικές αρχές και το άλλο μισό (174 εκατ. ευρώ) στους εταίρους της ΕΕ για ανθρωπιστική βοήθεια, όπως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΙΟΜ) και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
Eπιπλέον, συνέχισε η Ν. Μπερτό, έχουν εγκριθεί για την Ελλάδα 198 εκατ. ευρώ από το Μέσο Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης της ΕΕ και πέραν αυτού, η Ελλάδα δικαιούται άλλα 509 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων της επταετίας 2014-2020.
























































