ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mείωση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά 50% προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», διευκρινίζοντας ότι αυτή δεν αφορά στην παραβίαση του ερυθρού σηματοδότηση και στην υπέρβαση του ορίου κατανάλωσης αλκοόλ.
Ειδικότερα ο κ. Τόσκας ανέφερε : «Ήδη υπάρχει πρόταση του υπουργείου για μείωση στο μισό των χρηματικών προστίμων, με εξαίρεση την παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και την οδήγηση υπο την επήρεια μέθης. Μια πρόταση την οποία επεξεργαζόμαστε μαζί με τον συνάδελφο κ. Σπίρτζη απο το υπουργείο Μεταφορών. Είναι θέμα ημερών η υπογραφή κοινής υπουργικής απόφασης».
Ερωτώμενος αν θα υπάρξει νέο μισθολόγιο για τους ένστολους ο κ. Τόσκας είπε: «Υπάρχουν προτάσεις από το υπουργείο Οικονομικών. Σε κάποιες έχουμε αντιρρήσεις, γίνεται συζήτηση. Πιστεύουμε ότι οι εργαζόμενοι στα σώματα ασφαλείας δουλεύουν σκληρά και κάτω απο αντίξοες συνθήκες, ειδικά τώρα με το προσφυγικό, που έχουμε και πολλές μετακινήσεις προσωπικού στα νησιά, δεν πρέπει να επηρεαστούν οι αμοιβές τους. Είμαστε σε επαφή με το υπουργείο Οικονομικών και πιστεύω ότι δεν θα επηρεαστούν αρνητικά οι αμοιβές τους».
























































