ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η νέα επιδείνωση του καιρού, που πλήττει τη δυτική Θεσσαλία από σήμερα Δευτέρα και η οποία συνοδεύεται με χιονόπτωση, έχει ως αποτέλεσμα πολλά σχολεία να παραμείνουν κλειστά.
Έτσι, αναστέλλεται η απόφαση για επανέναρξη λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σήμερα Δευτέρα στον δήμο Τρικκαίων, σύμφωνα με πρωινή νέα ανακοίνωση, καθώς οι καιρικές συνθήκες που ενέσκηψαν στην περιοχή δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση και αποχώρηση των μαθητών και όλων των μελών της σχολικής κοινότητας από τα διδακτήρια.
Επομένως τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν ούτε σήμερα. Αντιθέτως, ανοιχτοί θα μείνουν οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί.
Επίσης, λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού, σήμερα Δευτέρα, όλα τα σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, δεν θα λειτουργήσουν.























































