ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H απερχόμενη πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Σαμάνθα Πάουερ, τόνισε πως «η Ρωσία εμπλέκεται σε σειρά επιθετικών και αποσταθεροποιητικών ενεργειών που απειλούν τα βάθρα πάνω στα οποία βασίζεται η παγκόσμια τάξη πραγμάτων».
Επρόκειτο για την τελευταία ομιλία της κ. Πάουερ με την ιδιότητά της ως πρέσβη, καθώς ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να την αντικαταστήσει.
Αναφέροντας τη ρωσική επέμβαση στα εσωτερικά της Ουκρανίας, την υποστήριξη της Μόσχας στο καθεστώς της Συρίας και τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει εκλογές σε δυτικές χώρες, η κ. Πάουερ ανέφερε ότι η Ρωσία δεν στήνει μία νέα τάξη πραγμάτων, αλλά καταστρέφει με σχέδιο την ήδη υπάρχουσα.























































