ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Εφημερίδα Bild,

















































Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η γερμανική κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα βοήθειας”, τόνισε η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας, υπογραμμίζοντας πως για «για εμάς, η συμμετοχή του Ταμείου είναι απαραίτητη».
Τα σχόλια της Γερμανίδας αξιωματούχου συνιστούν απάντηση στο σημερινό δημοσίευμα της Bild, σύμφωνα με το οποίο, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξετάζει τη συνέχιση της βοήθειας προς την Ελλάδα, χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Στο δημοσίευμα αναφέρεται παράλληλα, πως το «κενό» που θα δημιουργηθεί από τη «φυγή» του Ταμείου, θα μπορούσε να καλυφθεί από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, διευκρινίζεται πως θα πρέπει να προηγηθεί ειδική ψηφοφορία στη Bundestag, η οποία θα διεξαχθεί πριν τις ομοσπονδιακές εκλογές του Σεπτεμβρίου.






















































