Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προηγείται η ακροδεξιά Λεπέν σε νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία

Προηγείται η ακροδεξιά Λεπέν σε νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπροστά στις δημοσκοπήσεις είναι η ακροδεξιά Μαρίν Λεπέν εν όψει της εκλογικής μάχης στη Γαλλία σύμφωνα με νέα μεγάλη έρευνα της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

Φαίνεται να κερδίζει στήριξη που κυμαίνεται μεταξύ 25 και 26%

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου φαίνεται να κερδίζει στήριξη που κυμαίνεται μεταξύ 25 και 26% έναντι 23 με 25% για τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Φρανσουά Φιγιόν, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ipsos Sopra Steria για λογαριασμό των Cevipof και Le Monde.

Αντίθετα, στα μέσα Δεκεμβρίου ο Φιγιόν προηγούνταν με ποσοστό περίπου 28% και η Λεπέν ακολουθούσε με 25%.
Αντίθετη πάντως φαίνεται πως είναι η εκτίμηση του ευρωπαίου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, οποίος δήλωσε από το Νταβός ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα η Μαρίν Λεπέν να εξασφαλίσει την ευρεία στήριξη που χρειάζεται για να πάρει τη νίκη.

«Δεν ανησυχώ ότι η κ. Λεπέν θα γίνει πρόεδρος», ανέφερε ο επίτροπος μιλώντας στην τηλεόραση του Bloomberg. «Δεν θέλω την κ. Λεπέν στην εξουσία. Ποτέ, μα ποτέ στη χώρα μου», σχολίασε.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος ωστόσο κερδίζει έδαφος.
Ο Ζαν Λικ Μελανσόν, που στηρίζεται από το Κομμουνιστικό κόμμα, λαμβάνει στήριξη μεταξύ 14 και 15%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Συνάντηση Ζελένσκι-Μακρόν: Ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει, αλλά οι συνθήκες δεν είναι ώριμες για ειρήνη

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr