ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δήμος Αθήνας, Εκλογές, Νικήτας Κακλαμάνης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανεβάζει τα… ντεσιμπέλ της προεκλογικής αναμέτρησης ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό κατηγόρησε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο για “μεταφερόμενους” χειροκροτητές, ώστε να δείξει ότι έχει κόσμο. Επίσης δεν παρέλειψε να του προσάψει την απουσία προγράμματος, παρομοιάζοντάς τον με το… Ποτάμι!
«Πέντε μέρες πριν από τις εκλογές και ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει βγάλει πρόγραμμα. Είναι σαν το Ποτάμι, που λέει πρώτα ψηφίστε με και μετά θα σας πω με ποια ομάδα θα πάω στο ευρωκοινοβούλιο… Ο κ. Σπηλιωτόπουλος έκανε παναττική συγκέντρωση στο Σπόρτινγκ κι αν δείτε φωτογραφίες στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν 17 πούλμαν απ’ όλη την Αττική, 500 Οννεδίτες και 200 στελέχη από τη Συγγρού, με τους μισούς να μη ψηφίζουν καν, γιατί προέρχονταν από τη Β’ Αθηνών! Κάτι που εγώ δεν έκανα στο «Caravel», με 3.500 κόσμο»
























































