ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Αλβανοί, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Πάνος Καμμένος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του”, τόνισε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το πρόσφατο περιστατικό με τη φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «αλβανικό αετό», στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι.
Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε πως “υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τι δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες”.
“Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι’ αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή μου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους”, δήλωσε κατηγορηματικά ο υπουργός.
Μάλιστα ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε τη στάση του όταν επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.
























































