ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Ανακοίνωσε την Πρωταπριλιά το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού: «Ξεκινάμε για την Ελπίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε τη δήλωση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι το Κυπριακό είναι θέμα εισβολής της Τουρκίας στην Κύπρο, ο Τούρκος «πρέσβης» στο ψευδοκράτος, Ντεριά Κανμπάι, επειδή «εκείνα τα χρόνια πιθανόν δεν ζούσε ακόμα ή ήταν πολύ μικρό μωρό. Δεν θυμάται πως από τη δική του χώρα ήρθε εδώ ένας δολοφόνος και από τη δεκαετία του 1950 διενεργούσε εγκλήματα» εννοώντας τον Γρίβα.
Ο κ. Κανμπάι δέχθηκε την Τρίτη αντιπροσωπεία του συνδέσμου οικογενειών “ηρώων” και αναπήρων πολέμου, υπό τον Ερτάν Ερσάν, ο οποίος είπε ότι η επίσκεψή τους στον Τούρκο “πρέσβη” πραγματοποιείται με την ευκαιρία της του εορτασμού της 43ης επετείου του συνδέσμου την εβδομάδα 23-28 Ιανουαρίου. “Με την Τουρκία ήμαστε όπως το κρέας και το νύχι”, δήλωσε ο Ερσάν καταδικάζοντας την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου 2016.
Για το Κυπριακό ο Ερσάν είπε ότι υποστηρίζουν την αναγνώριση του ψευδοκράτους, ο καθένας να ζει στο δικό του “κράτος” και τάχθηκε υπέρ της μη εγκατάλειψης των τουρκικών εγγυήσεων.
“Δεν ξεχάσαμε τα όσα περάσαμε”.
























































