ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η β’ αξιολόγηση και αυτό είναι ευθύνη της Ελλάδας» υποστήριξε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup.
Ερωτηθείς για το περιεχόμενος της σημερινής συνάντησης, ανέφερε πως «δεν θα ασχοληθούμε πολύ εντατικά με την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν νέα».
«Θα πρέπει να περιμένουμε τη συμφωνία για να προχωρήσουμε» έσπευσε να προσθέσει.
Κάνοντας ειδική μνεία στις εκκρεμότητες της β’ αξιολόγησης, παρατήρησε πως η ελληνική κυβέρνηση «δεν έχει κάνει ό,τι δεσμεύτηκε» και συμπλήρωσε πως «έχει φθάσει ο καιρός να το κάνει, γιατί ο χρόνος γίνεται πιεστικός».
Τέλος, σχετικά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Ταμείο «θα τηρήσει όλα όσα έχουμε αποφασίσει».
























































